Coaching


Als je toe bent aan een verandering in je leven gaat daar vaak een lange periode van twijfel en onzekerheid aan vooraf. Wat je jaren geleden fijn, leuk en goed vond kan nu weleens heel anders voelen.

Coaching is bedoeld om je innerlijke potentieel, je kunnen, te ontwaken. Coaching leidt onze geest naar de verlangens van onze ziel. Beiden helpen om de negativiteit in onze geest te overwinnen. Kundalini yoga creëert ruimte, coaching vult die ruimte met positieve zielsgerichte gevoelens en ervaringen.

“GETTING CLEAR WHO YOU ARE AND WHAT YOUR SOUL REALY WANTS”

Ik coach volgens een speciaal ontwikkeld programma om mensen in jouw situatie te helpen om soortgelijke uitdagingen te overwinnen zoals jij die tegenkomt. Daarmee kun je de resultaten behalen waar jij naar zoekt. Ook al sta je niet open voor yoga en meditatie is dit coaching programma uitstekend.

Na het eerste contact volgt er een intakegesprek en bespreken we het traject. Met een voor jou op maat gemaakt stappenplan gaan we aan de slag en hebben we regelmatig persoonlijk contact.

Voor volwassenen, jong volwassenen, pubers en jonge kinderen die stotteren of moeite hebben met vloeiend spreken bied ik een specifiek coaching traject aan. Als ervaringsdeskundige weet ik wat kundalini yoga & coaching voor je kan betekenen.

Heb je vragen of wil je advies? 06-51270851